Har over 500 kamper i NHL. Nå er han klar for norsk eliteserieklubb

Publisert kl03 desember 2019 22:49 by Redaksjonen

NHL: David Booth (10, midten) for Florida Panthers. | AP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Eliteserieklubben Manglerud Star har sikret seg den amerikanske løperen David Booth (35) for resten av ishockeysesongen. Booth har spilt over 500 kamper i NHL.

MS melder om nyervervelsen på sitt nettsted mandag kveld. Klubben er svært fornøyd med å ha hentet den rutinerte spilleren som sist spilte for Dinamo Minsk i russiskbaserte KHL.

«David er en rutinert spiller som vi tror vil hjelpe oss både fremover og bakover på isen. Med all sin erfaring håper vi han har mye å bidra med til hele spillergruppa, slik at vi sammen blir bedre og beveger oss oppover mot sluttspillsplassen», skriver MS, som ligger nest sist i eliteserien etter 22 kamper.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

Panthers

Booth spilte mesteparten av NHL-karrieren for Florida Panthers, men var innom hele fem klubber i verdens beste ishockeyliga. I 2012 spilte han fem sluttspillkamper for Vancouver Canucks, og han er i alt bokført med 535 NHL-kamper.

Han har også spilt et VM-sluttspill for USA.

Manglerud Star håper å få Booth spilleklar til torsdagens Oslo-derby mot tabelljumbo Grüner.

Sett denne? 😂

Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth forteller om da han ble slaktet av Vegard Hansen… som Alta-spiller.

Abonnér på «Ja vi elsker fotball» via Itunes her!

(©NTB)