Giggs forteller hvor stor sjansen er for at han en gang i fremtiden blir Manchester United-manager

Publisert kl31 oktober 2020 23:08 by Christian August Cederblad

PÅ OLD TRAFFORD: Ryan Giggs under tiden som midlertidig Manchester United-manager. | AFP

Notice: Undefined index: file in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-includes/media.php on line 1658

Notice: Array to string conversion in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-content/plugins/acf-media-credit/media-credit.php on line 403

Notice: Array to string conversion in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-content/plugins/acf-media-credit/media-credit.php on line 403

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ryan Giggs (46) er blant profilene som blir nevnt i forbindelse med en fremtidig ansettelse som Manchester United-manager, men hovedpersonen selv tviler på at det kommer til å skje.

Giggs var midlertidig manager da David Moyes fikk sparken i 2014, og waliseren var assistenttrener under Louis van Gaal. Flere trodde dermed at 46-åringen en dag i fremtiden kunne ta over stafettpinnen som Manchester United-manager.

Giggs tror toget har gått.

– Hvis jeg skal være helt ærlig, så ville jeg ha jobben da Moyes fikk sparken, men jeg var nok ikke klar. Nå er trenden at yngre managere som har spilt for klubbene får sjansen, men på den tiden satset man ennå på mer erfarne managere. Jeg var definitivt klar da Van Gaal fikk sparken, men jeg var ikke i nærheten av å få jobben, sier Giggs ifølge Metro og fortsetter:

– Nå er jeg mer enn klar, men jeg tror det mer eller mindre er kjørt. Sjansen er borte nå, jeg tror hvert fall det. Jeg er fornøyd med jobben jeg har, og jeg ser ikke for meg at jeg får muligheten til å bli Manchester United-manager igjen, slår Giggs fast.

Han er i dag landslagssjef for Wales. Den jobben har han hatt siden 2018.

Meld deg på NM i Odds! Kjemp om å vinne tusenvis av kroner. Helt gratis å delta!

UNITED-LEGENDE: Tidligere Manchester United-spiller Ryan Giggs.Reuters

Kommer til å skje

Giggs poengterer at han trives som landslagssjef for Wales, men legger ikke skjul på at han en dag ønsker å prøve seg som manager for et klubblag.

– For øyeblikket har jeg det veldig bra. Det er mye positivt, men også noe som er frustrerende. Med tiden kommer jeg til å bli manager, men det er vanskelig å si når det kommer til å skje, avslutter Giggs.

Meld deg på NM i Odds! Kjemp om å vinne tusenvis av kroner. Helt gratis å delta!

MANCHESTER UNITED: Ole Gunnar Solskjær og Ryan Giggs.Reuters