Gesten som Ronaldo ber Real-fansen slutte med

Publisert kl19 april 2017 16:32 by Ole-Jørgen Wiig

STJERNE: Cristiano Ronaldo under Champions League-oppgjøret mot Bayern München. | Reuters

Portugiseren skal ha sett seg lei av at supporterne kjører pipekonserter på ham når ting ikke går Real Madrids vei.

Ronaldo scoret hattrick i kampen som sendte «Los Blancos» til semifinale i Champions League, men blir også fort skyteskive når det lugger for hjemmelaget. Han poengterer at han ikke ber dem om å være stille, men han håper det blir slutt på den negative plystringen.

– Jeg bare ber dem om at de ikke plystrer på meg. Jeg gir alltid mitt beste, jeg jobber hardt og hjelper Real Madrid. Jeg ber dem ikke om å være stille – aldri, sier Ronaldo, ifølge Soccerway.

LES OGSÅ: Norsk klubb inngår samarbeid med Real Madrid