Eliteserie-trener: Jeg sover ikke godt om natten

Publisert kl19 mai 2017 11:55 by Redaksjonen

GODSET: Trener Tor Ole Skullerud klør seg i hodet i pressesonen. | NTB Scanpix

Etter 1-2-tapet mot Stabæk 16. mai, økte kritikken mot treneren og problemene for Strømsgodset. Bare to poeng skiller ned til Lillestrøm under streken.

– Jeg sover ikke godt om natten, men ikke bare fordi vi taper fotballkamper, men fordi jeg også for tiden hoster, sier en åpenhjertig Skullerud.

– Fotball er altoppslukende. Det betyr utrolig mye både for meg personlig og ikke minst Strømsgodset når vi taper. Når vi gjør det, er vi frustrerte. Da er jeg også sur, gretten og misfornøyd. Da er jeg ikke så enkel å ha i hus, innrømmer den tidligere Molde-treneren overfor NTB.

LES OGSÅ: Tidligere Solskjær-elev klar for ny klubb