– Eks-klubbkompisen rømmer gata etter heftig John Terry- investering

Publisert kl07 august 2020 23:09 by Pål Magnus Tømmervold

KAPTEIN: John Terry fra Chelsea-tiden. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

John Terry og Wayne Bridge var lenge gode venner og spilte sammen i Chelsea og på det engelske landslaget.

Idyllen tok derimot slutt da det kom fram at førstnevnte skal ha hatt en affære med Bridges daværende kjæreste, Vanessa Perroncel.

Ifølge britiske tabloidaviser skal kvinnen ha blitt gravid kort tid etter at utroskapen innledet, som gjorde at det omdiskuterte paret ble enige om å ta abort.

Terry skal dessuten ha vært med henne på et privat sykehus i London, skrev Dagbladet i 2010, og viste til en artikkel i Mail on Sunday.

Perroncel og Bridge hadde på dette tidspunktet en tre år gammel sønn sammen, mens Terry var gift med Toni Poole. De har to barn sammen.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er favoritt til å vinne Champions League

– «Bye, bye»

Ifølge The Sun skal ekteparet Terry/Poole i vår ha bladd opp over 50 millioner kroner, for å bli eierne av en ny prakteiendom i Surrey i det sørøstlige England. Derimot står boligen i nærheten av Bridge` hjem.

– Det blir vanskelig å ikke støte på hverandre, uttalte en kilde til avisen.

Bridge og hans nye kone, nølte derfor ikke lenge før de la ut huset til salgs, med en prisantydning på 65 millioner kroner.

 – Wayne og John er selvfølgelig ikke verdens beste venner. Det er kanskje en usikkerhet i dagens marked, men Wayne og Frankie ønsker en ny start. De har derfor bestemt seg for å flytte til et nytt sted for å skulle få nye minner, sier en kilde til avisen.

Terry ble for øvrig stemt fram som «årets pappa» i 2009, og ble den første landslagskapteinen i Englands historie som mistet vervet av utenomsportslige årsaker.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er favoritt til å vinne Champions League