Drogba klar for ny klubb

Publisert kl13 april 2017 10:03 by Jakob K. Gregersen

KONGEN: Didier Drogba var lenge kongen av Stamford Bridge. | AP

Rising spiller i United Soccer League, men har som ambisjon å få innpass på øverste nivå, nemlig Major League Soccer (MLS). United Soccer League og North American Soccer League er begge på nivået under MLS.

Nå skal den ivorianske spissveteranen Drogba altså bidra til å få Rising inn i MLS. 39-åringen kommer til klubben som spiller, men er også forespeilet en lederstilling, ifølge nyhetsbyrået AFP.

– Jeg har brukt god tid på å bestemme meg for neste steg i karrieren. Jeg er veldig glad og spent over muligheten i Phoenix Rising. Jeg er overbevist om at jeg kan bidra til klubbens utvikling, og da både på og utenfor banen, sier Drogba.

LES OGSÅ: Real-stjerne flørter med Premier League-gigant