«Drillo» mener stjernemanageren bør forlate klubben: – Jeg tror kanskje det kan være riktig å gi seg nå

Publisert kl23 desember 2021 22:28 by Christian August Cederblad

PROFIL: Egil «Drillo» Olsen. | NRK

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Etter hele ti år i Atlético Madrid mener Egil Olsen (79) at tiden kan være inne for Diego Simeone (51) å takke for seg.

Siden Simeone ble ansatt i Atlético har det spanske storlaget hatt enorm suksess. Senest forrige sesong vant laget La Liga foran storhetene Barcelona og Real Madrid, men trenden har vært nedadgående denne sesongen.

Norges tidligere landslagssjef mener det er unikt og veldig uvanlig at en trener sitter så lenge som Simeone har gjort, og at begge partene kan være tjent med noe nytt.

– Jeg tror kanskje det kan være riktig for Simeone å gi seg nå. Han har holdt på lenge og fått til veldig mye. Det er ikke sikkert han kan få til så mye mer og kanskje det er en god tid å gi seg på. Det mangler sikkert ikke på tilbud fra andre klubber, sier «Drillo» til TV 2 og fortsetter:

– Det de har levert det siste halvåret er noe av det dårligste på veldig lenge og litt skuffende. De begynner å ligne mer på «alle andre». Etter min smak holder de for mye og for lenge på ball. De er litt for pasningsorienterte.

Etter 18 spilte runder ligger Atlético Madrid på en beskjeden 5. plass i La Liga. Opp til ligaleder og byrival Real Madrid skiller det hele 17 poeng, men de liljehvite har én kamp mer spilt.

LES OGSÅ: Balague tror Haaland gjennomfører overraskende klubbytte: – Det virker mest logisk

PÅ PRESSEKONFERANSE: Atlético Madrid-manager Diego Simeone.Twitter