Dette er Eliteseriens syv beste sommersigneringer

Publisert kl03 september 2019 12:23 by Redaksjonen

NYE KLUBBER: Sommerens overgangsvindu i Eliteserien sørget for flere karriere-«booster». | NTB Scanpix

I samarbeid med NordicBet, spillselskapet som virkelig tar norsk fotball på alvor, presenterer Sportsbibelen «Eliteserie-snakkisene».

Hver uke under sesongen leverer vi unike skråblikk på norsk fotballs øverste divisjon.

Denne uken tar vi for oss en «overgangs-spesial» hvor vi kårer de beste signeringene hos Eliteserie-klubbene denne sommeren.

N.B: I denne kåringen har vi lagt vekt på spillere som har kommet inn og som allerede har markert seg og vil fortsette å sette sitt på preg på lag utøver høsten.

Amahl Pellegrino – Strømsgodset til Kristiansund

Kom til Kristiansund for å få en ny start på karrieren etter å ha mistet tilliten i Godset. Har svart med to mål og to seire og ser ut til å finne tilbake til seg selv. Virker også som at KBK har fått en boost med å få inn angriperen.

Har du ikke konto hos NordicBet? Trykk her for å åpne konto og få fantastisk velkomstbonus!

KBK: Amahl Pellegrino for Kristiansund.NTB Scanpix

Mikkel Maigaard – Raufoss til Strømsgodset

Dansk dynamitt som har tatt steget fra OBOS-ligaen med bravur. Virker som han har spilt lenge i Eliteserien – dette på tross av at han spiller på en uhyre svak utgave av Strømsgodset.

Har en meget presis fot. Det kan bli uvurdelig i den desperate kampen om overlevelse. Er trolig en relativt rimelig spiller i drift også. Dette er solid håndverk av Jostein Flo.

Sett dine Eliteserie-spill hos NordicBet her!

JUBEL: Mikkel Maigaard for Godset.NTB Scanpix

Tortol Lumanza – Osmanlispor til Stabæk

Tortol Lumanza var en av Eliteseriens beste spillere da han var i Norge for to år siden. Et opphold i den tyrkiske toppdivisjonen har neppe gjort ham til en dårligere fotballspiller og at Stabæk klarer å lande en midtbane-elegant av hans kaliber er vanvittig imponerende.

Er enorm i ballbehandlingen, har gode pasninger og legger ned meterne som trengs. Kan bli enda skarpere hva gjelder målpoeng, men da hadde han sannsynligvis spilt i Premier League eller La Liga. Det har han faktisk potensiale til.

Sett dine Eliteserie-spill hos NordicBet her!

NTB Scanpix
GOD: Tortol Lumanza for Stabæk.

Har du ikke konto hos NordicBet? Trykk her for å åpne konto og få fantastisk velkomstbonus!