– Dette blir Liverpools siste kjøp for sommeren: Og Klopp har allerede overgangsplanen klar for neste år

Publisert kl16 juni 2022 16:34 by Redaksjonen

PROFIL: Liverpool-manager Jürgen Klopp. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

I det pågående overgangsvinduet har Liverpool sikret seg Fulham-playmakeren Fabio Carvalho (19) og spissen Darwin Nunez (22) fra Benfica.

Nå skal de rødkledde har kommet til enighet med Aberdeen-høyrebacken Calvin Ramsay (18), som blir klubbens siste signering for denne sommeren. Det erfarer den velorienterte The Times-reporteren Paul Joyce.

Prisen kommer på 4 millioner pund, tilsvarende 50 millioner kroner, for 18-åringen. Han kommer trolig til å gjennomføre den medisinske testen nærmere helgen eller i løpet av neste uke og skrive under på en fem år lang avtale.

Videre hevder Joyce at Jürgen Klopp allerede har planen klar for det neste sommervinduet. Om ganske nøyaktig tolv måneder vil Liverpool-manageren gå løs på oppgaven med å hente inn en ny midtbanespiller til Anfield.

Når den tid kommer har Liverpool Fabinho, Jordan Henderson, Thiago Alcântara, Naby Keita, James Milner, Curtis Jones, Harvey Elliott og Alex Oxlade-Chamberlain i stallen, der hvert fall sistnevnte vil få lov til å forlate klubben.

Liverpool var nylig ute etter midtbanejuvelen Aurelien Tchouaméni, men Monaco-spilleren var fast bestemt på å dra til Real Madrid.

Liverpool og Klopp skal ha stor interesse i Borussia Dortmund-midtbanespilleren Jude Bellingham. Den engelske landslagsspilleren har allerede gjort det klart at han blir værende i Tyskland den kommende sesongen, og en overgang til Liverpool kan dermed bli aktuelt neste år.

LES OGSÅ: Helland forteller han var nær overgang til Premier League-klubb: – En veldig spennende mulighet

Sett denne?