– Det er en bekymring for resten av Premier League

Publisert kl13 juni 2022 18:38 by Redaksjonen

PROFILER: Fotballekspert Jamie Carragher og Manchester City-spiss Erling Braut Haaland. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Mandag formiddag ble Erling Braut Haaland (21) endelig offisielt presentert som Manchester City-spiller.

Fotballekspert Jamie Carragher (44) mener Haaland-overgangen er dårlig nytt for de andre storlagene i Premier League. Han tror den relativt ferske Premier League-mesteren vil bli enda mer fryktinngytende med Haaland på topp den kommende sesongen.

– Det er en bekymring for resten av Premier League, for til tross for at han ennå er ung er han blant verdens beste spisser. Likevel bør ingen heise det hvite flagget og overgi seg riktig ennå, for det skal bli interessant å se hvordan Haaland vil passe inn i laget, sier Carragher og fortsetter:

– Pep Guardiola har nesten ikke brukt en ren spiss de siste par årene, men har likevel hatt stor suksess. Derfor blir det spennende å se hvordan han tilpasser seg. For selve Premier League er overgangen fantastisk, for vi får et av de største navnene i Europa til ligaen vår. Det er ikke alltid slik, hvert fall med tanke på hvor ung han er, og at han får de beste årene foran seg i Premier League. Det blir spennende for alle å se City neste sesong, og jeg er sikkert på at det blir en tøff oppgave å stoppe dem, avslutter den tidligere Liverpool-forsvareren.

– Perfekt for meg

I forbindelse med annonseringen uttalte Haaland at han ser frem til å komme i gang i sin nye klubb.

– Jeg har alltid sett på City og har elsket å gjøre det de siste sesongene. Du kan ikke annet enn å beundre spillestilen deres, den er spennende, og de skaper mange sjanser, som er perfekt for en spiller som meg, sa Haaland.

LES OGSÅ: Helland forteller han var nær overgang til Premier League-klubb: – En veldig spennende mulighet

Sett denne?