GULLSESONGEN: Ola Kamara jubler sammen med Rønning Ovenstad (t.v.) og Muhamed Keita (t.h.).

Den tidligere Godset-stjernen herjer i utlandet

Jakob K. Gregersen

7. mai 2017

EliteserienFotball

Ola Kamara scoret det første målet og slo den målgivende pasningen til mål nummer to da Columbus Crew slo New England Revolution 2–0 i MLS lørdag.

Et lite kvarter var spilt av første omgang da nordmannen ble spilt fram av lagkamerat Justin Meram på venstresiden. Den tidligere Strømsgodset- og Molde-spissen skar inn i feltet, og skrudde ballen vakkert opp i lengste hjørne bak Revolution-keeper Cody Cropper.

Åtte minutter etter pause var Kamara servitør da midtbanespiller Federico Higuain doblet hjemmelagets ledelse med et forrykende skudd.

Kamara har nå scoret i sine tre siste hjemmekamper i Major League Soccer – og i fire av Columbus Crews fem siste kamper. Han står nå med seks ligamål denne sesongen.

– Ola er en type forsvarsspillerne ikke kan ta øynene vekk fra. Gjør du det, vil han skape trøbbel for deg, sa Crew-trener Gregg Berhalter etter kampen.