Dansk avis: «Maktkrig i Rosenborg – Bendtner spiller høyt spill»

Publisert kl25 juni 2019 10:43 by Pål Magnus Tømmervold

RBK: Nicklas Bendtner på Celtic Park. | Reuters

Nicklas Bendtner og hans støttespillere skal nemlig ha avsluttet forhandlingene med Rosenborg om sluttpakke. Inntil videre.

Ifølge B.T. ønsker RBK å avslutte kontrakten til angriperen hurtigst mulig, men der Bendtner og rådgiverne ikke skal ha det travelt.

På tross av at det er høysesong for overganger i store deler av Europa, skal det imidlertid være begrenset interesse fra andre klubber i øyeblikket.

Det gjør at Bendtner like gjerne kan pleie formen gjennom deltagelse på Rosenborg-treninger.

Hever god lønn

Samtidig kan dansken motta solide, månedlige lønnsslipper all den tid han er kontraktsbundet til klubben fra Trondheim. Stjernespissen har en årslønn på 5 millioner kroner, som gjelder ut året.

– Vi håndterer det her internt sammen med Nicklas og vil selvfølgelig kommentere når det eventuelt skjer noe av interesse, skriver Stig Inge Bjørnebye i en SMS til den danske avisen.

– Ferdigspilt som RBKer

Nylig uttalte RBK-trener Eirik Horneland at Bendtner har spilt sin siste kamp for trønderne, men der det etter alt å dømme blir krevende å skulle kvitte seg spissen uten at det foreligger en solid sluttpakke.

Dansken har ikke vært en del av RBK-troppen siden starten av mai. Ifølge Adresseavisen har flertallet i spillergruppa vært lenge misfornøyd med særbehandlingen av dansken.

Alle Adresseavisens kilder sier at Bendtner oppfattes som en fin person i garderoben, men det skal tidlig ha blitt reagert på hans holdninger til trening og kamp, og ledelsens vilje til å gi ham særbehandling på ulike områder.

MÅL: Nicklas Bendtner jubler for scoring i 2017.NTB Scanpix

LES OGSÅ:  Jebali letter på sløret: Derfor forlot jeg Rosenborg