Carragher: Disse tre angriperne bør starte på topp for Liverpool neste sesong

Publisert kl14 juni 2022 13:49 by Redaksjonen

COMEBACK: En pensjonert Jamie Carragher etter en showkamp for Liverpool. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Til tross for at Sadio Mané trolig forlater Liverpool til fordel for Bayern München, har januar-signeringen av Luis Diaz og det ferske kjøpet av Benfica-spissen Darwin Nunez, gjort at manager Jürgen Klopp har en rekke spillere å velge mellom når han skal sette opp angrepet den kommende sesongen.

I tillegg til nevnte Diaz og Nunez kjemper også Mohamed Salah, Roberto Firmino og Diogo Jota om de tre plassene opp topp hos de rødkledde.

Fotballekspert Jamie Carragher mener Salah, Nunez og Diaz bør danne Liverpools nye angrepstrio neste sesong.

– Når sesongen starter er det de tre sterkeste Liverpool kan stille med, sier Carragher.

Den tidligere Liverpool-midtstopperen føler seg trygg på at Nunez, som koster klubben opp mot 100 millioner euro, tilsvarende en drøy milliard kroner, blir en suksess på Anfield.

– Under Klopp har Liverpool stort sett lyktes på overgangsmarkedet, spesielt når de har brukt mye penger. Både Alisson og Virgil van Dijk gjorde umiddelbart en stor forskjell. Liverpool har behov for å fornye angrepet, for spillerne som allerede er der, selv om de har vært fantastiske, blir ikke yngre. Det er litt synd at den trioen har blitt brutt opp, men før eller senere måtte det skje. Det ser ut som at Mané forsvinner, så noe måtte gjøres, forklarer Carragher.

LES OGSÅ: Helland forteller han var nær overgang til Premier League-klubb: – En veldig spennende mulighet

Sett denne?