Bolt bekrefter fremtidsplanene

Publisert kl23 januar 2019 00:26 by Redaksjonen

I STRØMSGODSET-DRAKT: Usain Bolt. | NTB Scanpix

Sprintkongen Usain Bolt gir opp drømmen om å gjøre suksess som profesjonell fotballspiller.

Det sier han til flere medier i hjemlandet Jamaica.

32-åringen trente med proffklubber i flere land, deriblant Strømsgodset i Norge, og rakk også å spille kamper og score da han prøvespilte for australske Central Coast Mariners, men kontrakt ble det ikke.

Nå har han satt strek over fotballdrømmen.

– Idrettslivet mitt er over, og nå vil jeg konsentrere meg om forretninger. Jeg har flere ting på gang, og heretter ser jeg på meg selv som forretningsmann, sa han da han overrakte en sjekk på en million dollar som skal hjelpe Jamaicas lag i Special Olympics i mars.

LES OGSÅ: Slik streamer du håndball-VM helt gratis

BOLT: Den pensjonerte stjernesprinteren og fotballelskeren Usain Bolt trente sammen med eliteserielaget Strømsgodset tidligere i år.Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix