Berisha røper at Viking-spiller ba ham om å dra til Hammarby

Publisert kl24 juli 2022 22:26 by Redaksjonen

FOR NORGE: Veton Berisha på landslaget. | Skjermdump / Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Veton Berisha fortsetter som kjent karrieren i svenske Hammarby. Spissen har signert en fire og et halvt års-kontrakt med den svenske storklubben.

Overgangen vekk fra Viking kom ikke som en kjempeoverraskelse. Det har lenge vært kjent at angriperen ønsker seg til utlandet igjen, men det som frustrerer Viking-fansen er klubben han går til. Rent sportslig sett er det ikke store forskjeller, men det er liten tvil om at Allsvenskan, og spesielt Hammarby, har en helt spesiell fanskare.

I sitt første intervju med Hammarby sier Berisha selv at det var noe av det som lokket ham til klubben, men han fikk også råd fra sin lagkamerat i Viking, Fredrik Torsteinbø, som selv har spilt for svenskene.

– Dra med en gang, sa han. Hammarby har Skandinavias beste fans, og det betyr mye å spille foran et sånt publikum som gir så mye energi. Siden har Martí kommet inn som trener, har laget stått for en fotball som jeg vil spille. Og i de matchene jeg har sett Hammarby spille nå i det siste, så har de spilt utrolig bra fotball, forteller Berisha til Hammarbys hjemmeside.

– Jeg har vært kjent med interessen fra Hammarby siden i vinter, og klubben og Martí har vært tydelige på at de virkelig vil ha meg på laget. Det fikk meg til å kjenne at dette var noe jeg ville være med på, selvfølgelig i kombinasjon med de supporterne Hammarby har, fotballen Hammarby spiller og byen, sier han.

LES OGSÅ: Hevder Ronaldo er åpen for å gjennomføre sjokkovergang

LES OGSÅ: Vender tilbake til Knutsen og Glimt: – Ble ikke det jeg hadde sett for meg