– Benítez må signere disse tre Premier League-stjernene

Publisert kl14 mai 2017 20:42 by Ole-Jørgen Wiig

BOSS: Newcastle United-manager Rafael Benitez. | Reuters

I sin spalte i engelske Mirror, mener Collymore at Newcastle bør hente Chelsea-duoen Cesc Fabregás og John Terry i tillegg til Sunderland-spiss Jermain Defoe.

Collymore tror at Benítez kan påvirke klubbeier Mike Ashley til å få full kontroll over alle spillerkjøp, og at dersom spanjolen får det som han vil – kan klubben få tilbake storhetstiden da det var Champions League-spill på St. James’ park.

– For å komme dit må Ashley stole på sin manager. La han bruke sine kontakter og sin profil i fotballverdenen – og det er spesielt de tre spillerne jeg ville elsket å se Benítez gå for, skriver han.

LES OGSÅ: Nordmenn kan bli lagkamerater med Premier League-profil

Uviss Terry-framtid

Det har allerede vært klart en stund at Terry forlater Chelsea etter sesongen, og midtstopperen har vært linket til lille Bournemouth. Men hvor eksakt fremtiden hans ligger er enda uvisst.

Fábregas på sin side har imponert for Chelsea den siste tiden, til tross for å ha slitt benken mesteparten av sesongen.

Sunderland er allerede nede i Championship og det er ventet at Defoe ikke vil bli med klubben ned en divisjon. Spissen har tidligere blitt koblet til erkerivalen, men det gjenstår å se hva landslagsspissen velger å gjøre.

LES OGSÅ: Chelsea-stjernen om klubbytte: Jeg bestemmer