Bendtner med overraskende avsløring om Pirlo og Buffon: – Det var smått utrolig

Publisert kl21 november 2020 23:25 by Christian August Cederblad

TIDLIGERE LAGKAMERATER: Nicklas Bendtner, Andrea Pirlo og Gianluigi Buffon har tidligere spilt sammen i Juventus. | NTB/Reuters

Notice: Undefined index: file in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-includes/media.php on line 1658

Notice: Array to string conversion in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-content/plugins/acf-media-credit/media-credit.php on line 403

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Nicklas Bendtner (32) forteller at sigaretter overraskende nok var helt normalt for flere spillere i samtlige klubber han spilte for.

I gamledager var røyking nesten en naturlig del av toppidretten, men i nyere tid har den usunne uvanen mer eller mindre forsvunnet, hvert fall fra overflaten.

For ifølge Bendtner så han på sin første Juventus-trening 10-12 lagkamerater snike seg inn på toalettene for å røyke. Blant dem var stjernespillerne Andrea Pirlo og Gianluigi Buffon.

– De satt der inne, tok seg en kaffe og en sigarett og koste seg sammen. Det var smått utrolig å se, og jeg tenkte med en gang at dette er noe jeg kan like, sier Bendtner i et intervju med BBC via Daily Mail.

Den tidligere Rosenborg-spissen får så konkret spørsmål om Pirlo og Buffon var blant spillerne som røyket.

– Hva skal man si? Når man ser på karrierene deres, er det vanskelig å kritisere dem. Med tanke på hvor gode og profesjonelle de var, var det ingen som tenkte på at de røyket. For meg var det en uventet opplevelse, forklarer Bendtner.

Meld deg på NM i Odds! Kjemp om å vinne tusenvis av kroner. Helt gratis å delta!

HELT SJEF: Andrea Pirlo under tiden i Juventus.Reuters.

Røyk «overalt»

Bendtner fortsetter:

– Jeg husker da Mario Balotelli kom til England og alle snakket om at han hadde røyket på toalettet. Det ble en stor sak i avisene om at han hadde tatt seg en røyk. I alle klubbene jeg har spilt for har spillere røyket.

– I Italia var det ingen som tenkte på det. Det var mye mer normalt der enn i England, avslutter dansken.

Meld deg på NM i Odds! Kjemp om å vinne tusenvis av kroner. Helt gratis å delta!

PROFIL: Nicklas Bendtner med pressen.NTB Scanpix