Belgia-stjerne gir seg (!) på landslaget og raser mot treneren

Publisert kl28 august 2017 13:05 by Ole-Jørgen Wiig

BELGIA: Roberto Martínez med pressen. | Reuters

Radja Nainggolan (29) raser mot Belgias landslagssjef Roberto Martínez etter at han ble utelatt fra landslagstroppen. Nå nekter Roma-stjernen å spille for Belgia så lenge den tidligere Everton-manageren sitter i sjefsstolen.

Martínez sitt sjokkvalg om å ikke ta ut Nainggolan skal ha vært fordi han «har en periode hvor han ikke er i optimal form». Ifølge Nainggolan selv dreier det seg om at han, med flere andre, kom 37 sekunder for sent til et taktikkmøte på grunn av heistrøbbel.

– Han ringte meg klokken 11 (en time før uttaket), og sa han hadde inntrykk av at jeg ikke var fokusert nok da jeg var på landslagsopphold i juni. Jeg holdt på å eksplodere da jeg hørte det, sier Nainggolan til Hot Niewsblad via Ekstrabladet

29-åringen, som har storspilt for både Belgia og Roma i flere sesonger, refser nå Martinez og ber ham om å se seg selv i speilet.

– Jeg gir meg på Belgia nå. Det gir ingen mening lenger. Han kaller opp Youri Tielemans som sitter på benken og spiller bare noen få minutter for Monaco.

– Da han ble ansatt, sa Martinez at de belgiske spillerne må spille i toppligaer. Nå som Axel Witsel er i Kina, gjelder det plutselig ikke lenger? Det er greit, men så må jeg steppe opp spillet mitt? Kom igjen!, fortsetter han.

Nainggolan har lenge vært en av fotball-Europas største salgsobjekter, men belgieren forlenget kontrakten sin med Roma i sommer.

LES OGSÅ: Storavis: Toppklubb vil hente nordmann før vinduet stenger