Bekreftet: Martin Ødegaard returnerer til Arsenal

Publisert kl20 august 2021 09:23 by Redaksjonen

JUBEL: Martin Ødegaard feirer scoring for Arsenal. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Bare noen måneder etter at låneoppholdet med Arsenal var over, er Martin Ødegaard tilbake i klubben på en permanent avtale.

Arsenal-trener Mikel Arteta tok sjansen på Ødegaard i januarvinduet i 2021. Da ble han hentet på lån fra Real Madrid. Nå skal han være i London-klubbene de fem neste årene.

Overgangen skjer bare noen dager etter at Carlo Ancelotti sa at det var stor konkurranse om plassene på midtbanen til Real Madrid.

– Det er en konsekvens av den samlede situasjonen, og alt kan endre seg fram til 2. september. Jeg har fortalt Ødegaard at det er stor konkurranse på midtbanen. Det er åtte spillere i hans posisjon, sa Real-trener Carlo Ancelotti på en pressekonferanse forrige uke.

Nordmannen skrev under for Real Madrid allerede i januar 2015, men har stort sett tilbrakt årene etter det på utlån i diverse klubber. Nordmannen fikk 20 kamper og scoret to mål for Arsenal vinteren og våren 2021.

Han scoret i to strake kamper over tre dager i mars. Først i 3-1-seieren over Olympiakos borte, og deretter det ble ny scoring i byderbyet mot Tottenham. Han startet ni kamper og kom inn i fem.

Arsenal serieåpnet med 0-2-tap for Brentford fredag.

Få daglige oddstips hos Oddsbibelen.com

(©NTB)