Bekreftet: Her spiller Cavani neste sesong

Publisert kl10 mai 2021 18:27 by Redaksjonen

SCORING: Edinson Cavani for Manchester United. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Stjernespissen Edinson Cavani (34) har utløst opsjonen i sin avtale og forlenget kontrakten med Manchester United i én sesong.

Dermed blir spissveteranen fra Uruguay værende på Old Trafford minst til sommeren 2022.

– I løpet av denne sesongen har jeg utviklet stor forkjærlighet for klubben og alt den representerer. Jeg føler et sterkt bånd til alle mine lagkamerater og støtteapparatet. De gir meg ekstra motivasjon hver dag, og jeg vet at vi sammen kan utrette store ting, sier Cavani til klubbens nettsider.

Han hyller manager Solskjær.

– Fra første stund da jeg signerte, har jeg følt managerens tillit. Som spiller gir det en perfekt mulighet til spille din beste fotball, og det takker jeg ham for, sier Cavani.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

SPISS: Edinson Cavani for Manchester United.AP

God

United sikret seg Cavani helt på tampen av overgangsvinduet sist høst. Da hadde han vært klubbløs siden kontrakten med Paris Saint-Germain gikk ut.

Uruguayaneren har slått til i United og særlig markert seg med scoringer i viktige kamper. Han har scoret 15 mål i løpet av 1862 spilleminutter for Premier League-klubbe, noe som tilsvarer 0,73 mål per 90-minutter.

Det har versert rykter om at Cavani har ønsket seg til søramerikansk fotball etter inneværende sesong, men manager Ole Gunnar Solskjær har ønsket å ha ham med videre. Og nå er nordmannens ønsket altså oppfylt.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

STJERNESPISS: Manchester Uniteds Edinson Cavani.AFP