Bekrefter kjøp av Eliteserie-spiller: – Veldig glad

Publisert kl01 august 2022 14:19 by Redaksjonen

FORNØYD: Aalesund-trener Lars Arne Nilsen. | AaFK.no

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Aalesund har kjøpt forsvarsspilleren John Kitolano (22) fra Odd.

Det bekrefter klubben mandag.

22-åringen er ment som erstatter for Isak Dybvik Määttä som nylig ble solgt til nederlandske Groningen.

– Vi er veldig glad for å få John til AaFK. Han har et stort potensial, er ung, seriøs og en flott fyr. Han har god fysikk, stor fart og spennende offensive kvaliteter. Vi gleder oss til å jobbe sammen med han og få ut det store potensialet som ligger der. Jeg tror AaFK supporterne har noe å glede seg til, sier AaFK-trener Lars Arne Nilsen, til klubbnes hjemmeside.

Kitolano gleder seg til å starte et nytt kapittel i Aalesund.

– Jeg liker måten de spiller på og det virker som de har et veldig interessant prosjekt på gang. Så virker Ålesund å være en flott og spennende by. For meg er det viktig å få spilletid og utvikle meg videre og derfor tror jeg AaFk kan være et bra sted for meg. Jeg snakket også med Sigurd Haugen og han anbefalte meg å si ja til AaFK, sier 22-åringen.

LES OGSÅ: – Kristian Eriksen på vei til ny klubb. Klubbene er i dialog