Beklager etter kontroversielle uttalelser

Publisert kl10 september 2021 09:27 by Redaksjonen

VIPERS: Målvakt Katrine Lunde og Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Vipers Kristiansand beklager overfor Katrine Lundes samboer etter utspill rundt hans mulige jobb i Russland. Håndballkeeperen er med laget til kamp mot Györ.

Lunde har bedt om å flytte til Russland og spille for CSKA Moskva. Bakgrunnen skal være at samboeren har fått tilbud om arbeid i en fotballklubb der.

Men Vipers sier nei.

– Henvendelsen fra Katrine Lunde kom på et uheldig tidspunkt for Klubben. Vi er midt i oppkjøringen til ny sesong og uten mulighet til å finne en erstatter på dette tidspunktet. Klubben har sportslige ambisjoner, og sammen med våre forpliktelser overfor både publikum, samarbeidspartnere og hele Håndball-Norge har vi avslått henvendelsen til Katrine Lunde, skrev Vipers i en pressemelding ifølge Fædrelandsvennen.

– Saken har selvfølgelig stor medieinteresse. Klubben og treneren beklager at vi i våre svar til mediene har gjort Nikola Trajkovic urett med å spekulere i hans kontraktstilbud med russisk klubb, skriver daglig leder Per Geir Løvstad.

Vipers møter Györ i mesterligaen lørdag. Treneren Ole Gustav Gjekstad bekrefter overfor NTB at Lunde blir med til Ungarn.

HÅNDBALLTRENER: Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad.NTB Scanpix

(©NTB)