I AKSJON: Thomas Müller for Bayern München.

Bayern München vant returkampen, men røk ut av Champions League

Christian August Cederblad

13. april 2021

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tittelforsvarer Bayern München slo Paris Saint-Germain 1-0 på bortegress, men røk ut på bortemålsregelen i mesterligaens kvartfinale.

Det skjedde i en ekstremt intens kamp der resultatet slett ikke gir et fornuftig bilde av begivenhetene. Begge lag bød TV-seerne på stor underholdning, og framfor alt PSG-stjernen Neymar var uheldig – og litt udyktig – som ikke satte ballen i nota.

Like fullt tok PSG seg videre takket være 3-2-ledelsen fra første kamp i München. Eric Choupo-Moting skapte håp for Bayern da han kriget ballen i mål med hodet sent i første omgang, men det ble med det ene målet.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

JUBEL: Kylian Mbappé feirer scoring for Paris Saint-Germain.

Nesten

Like før kamerunerens scoring hadde superstjernen Neymar kommet nær mål ved to anledninger. Han skrudde ballen i tverrliggeren etter 37 minutter, og minuttet etter satte han ballen i stolpen etter å ha blitt frispilt av Kylian Mbappé.

NEDE PÅ GRESSET: Neymar for Paris Saint-Germain.