BARCELONA: Katalanerne med lagbilde før kamp mot Borussia Dortmund.

Barcelona-stjerne vil ha møte om den «uholdbare» situasjonen

Ole-Jørgen Wiig

24. oktober 2019

Barcelona-keeper Marc-André ter-Stegen var ikke fornøyd med laget etter Champions League-kampen mot Slavia Praha onsdag kveld.

Katalanerne vant 2-1, men overraskende nok var det Slavia som styrte kampen. Vertene skapte flere gode muligheter, og Ter Stegen måtte gjøre flere redninger. Like før pause fikk Lukas Masopust en stor sjanse, men han skjøt utenfor fra god posisjon.

Barca hadde sine gode perioder, men Slavia presset hardt på for utligning i sluttminuttene – og det hadde ikke vært ufortjent om underdogen hadde fått med seg ett poeng.

– Det er normalt å være sint. Vi spilte ikke på det nivået vi ønsket, sa tyskeren etter kampen.

– Vi fikk i det minste de tre poengene, som er det viktigste. Men vi trenger å snakke om ting, fortsatte tyskeren.

– Vi må gjøre det innad. Jeg skal ikke si om hva her, det er internt. Det er mye å forbedre. Jeg vil gjerne først få snakke med spillerne som har vært på banen, sier målvakten.

JUBEL: Fra Barcelona-keeper Marc-Andre ter Stegen.

Rekord

Selv om lagprestasjonen ikke var på topp, skrev Lionel Messi seg inn i historiebøkene da han scoret i Champions League for 15. sesong på rad.

Aldri tidligere har en spiller scoret i 15 strake Champions League-sesonger, ifølge statistikkleverandøren Opta.

Messis første kom i en hjemmekamp mot Panathinaikos i 2005. 14 år senere er han oppe i 113 mesterligamål.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!