Alsaker tror ikke stjernespilleren kommer til Manchester United

Publisert kl21 mai 2021 08:51 by Redaksjonen

PROFILER: Fotballkommentator Øyvind Alsaker og en betenkt Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. | AFP/NTB Scanpix

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Superspissen Harry Kane kan forsvinne fra Tottenham i sommer. Selv sier han at han ønsker å snakke med klubben.

Nylig meldte flere britiske medier at Kane skal ha gitt klubben beskjed om at han ønsker å bli solgt. Spissen er åpenbart misfornøyd med at Tottenham ikke har kjempet i toppen av Premier League de siste to sesongene, noe han også gir uttrykk for i podkasten Overlap.

– Jeg synes definitivt det er en samtale jeg må ha med klubben. Jeg ønsker å spille i de største kampene og oppleve de største øyeblikkene, sier den engelske landslagskapteinen og fortsetter:

– Som i denne sesongen; jeg ser på Champions League og de engelske lagene som gjør det fantastisk der. Det er de kampene jeg ønsker å spille.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker tror Kane ender opp i Manchester City, ikke United.

– For Ole Gunnar Solskjærs del kunne Kane vært med på å skyte dem til en tittel, men det er ikke like trygt. Det som skiller United og City nå er garantien om å vinne. Du kan nesten ikke velge et sikrere kort enn City akkurat nå, sier han til VG.

– Han vil vinne trofeer, og da er det bare å se på hva City har rasket med seg de siste årene. Hadde jeg vært 27 år, med de beste årene foran meg, er Pep Guardiola med ny managerkontrakt et naturlig valg.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PREMIER LEAGUE-PROFILER: Ole Gunnar Solskjær (t.v) og Harry Kane.AFP

Tottenham vil selge dyrt

Tottenhams styreleder har vært beinhard på at det er uaktuelt å selge Kane, som etter de siste rapportene også kobles løst til lag som PSG og Real Madrid.

– Det er helt klart et punkt i karrieren min der jeg må reflektere over hvor jeg er og ha en god, ærlig samtale med styrelederen. Jeg håper at vi kan ha den samtalen, sier Kane.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

KAPTEIN: Tottenham-spiss Harry Kane.Reuters

(Sportsbibelen / NTB)